Reviews

Hoe weet je nu of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Meningen van anderen kunnen je een duwtje in de goede richting zetten. Deze fantastische vrouwelijke ondernemers gingen je al voor!

“Tijdens de eerste lockdown ben ik met Mariska in contact gekomen. Wat begon met het volgen van een enkele webinar is gegroeid tot een vertrouwensband waarin Mariska niet alleen maar mijn ‘insta coach’ is maar ook mijn business motivator.

“Mijn zaak liep goed, en ik postte elke dag zonder kennis te hebben hoe social media eigenlijk werkt. En daar kwam Mariska bij om de hoek kijken! Ze motiveert me en geeft me waar nodig het duwtje in de rug zonder dat ik daar mijn eigen identiteit bij verlies.

En bovenal; het geeft me heel erg veel rust! Door goed mijn social media vooruit te plannen kan ik meer focus leggen op mijn bedrijf en mijn gezin. Ik heb daarbij ook echt veel meer plezier in mijn social media.

In het jaar 2020 heb is mijn omzet, ondanks een lockdown, met 25% gestegen. Halverwege het jaar 2021 kan ik zeggen dat we vorig jaar gaan verdubbelen.

Ik ben heel trots op onze samenwerking, waar we nu staan en heel veel zin in waar we naar toe gaan. En dankbaar dat Mariska mij hierin blijft helpen.”

Desi van den Broek

Delica Derma

“Een jong bedrijf dat echt nog veel meer moest groeien en de enige manier hoe dit kon was social media. Daar geloof ik zeker in, maar hoe?

“3 maanden traject: Een goed gevoel kreeg ik bij Mariska! Dat wij samen een groei konden realiseren geloofde ik ook nog wel maar bijna een verdubbeling van mijn omzet had ik niet durven dromen!! Bijna 250% stijging in het aantal nieuwe klanten! Hier ben ik haar zo dankbaar voor!”

“Maandelijkse call: Gisteren even een flinke wake up call gehad van Mariska wat resulteert in weer een enorme boost in mijn verkoop en afspraken!
Zo fijn om met z’n 2en te kunnen sparren. En Mariska heeft in no time een hele collectie templates gemaakt waar ik meteen iets aan heb en dus ook direct aan de slag ben kunnen gaan.”

Margo

Skinmasters

“Ik ben in de tweede lockdown begonnen met Mariska, ik was al actief op social media maar haalde niet eruit wat ik wilde maar was hier wel heel veel tijd aan kwijt.

“Dankzij Mariska heb ik zóveel goede tips, handvaten en tools gekregen waar ik nog heel lang mee door kan gaan! Ze snapt precies welke richting je op wilt met jouw social media en dankzij die tips and tricks is mijn social media naar een hoger niveau en ben ik hier ook nog eens minder tijd aan kwijt!! Ik kan iedereen Mariska aanraden!”

Simone

Samen Mooi

“1,5 jaar werk ik inmiddels samen met Mariska… Time flies when you’re having Fun! Dat zegt genoeg denk ik.

“Mariska is klankbord- insta/ marketing expert in het vertalen van mij als persoon en mijn Beauty bedrijf – ze weet precies wat past bij MOOI- mariska zit vol inspiratie & kent mij als persoon een mensen mens, dus mijn huidstudio 2.0 is naar the next level gegaan, waardoor ik nog steeds meer in alles bereik, en dit alkes zorgy dat de salon naar een nog hoger level heeft gebracht… & nog steeds groei in klanten en omzet❤️

Social media ( instagram💥) is niet meer weg te denken & het verlengstuk, maar zeker ook de “finishing touch” van MOOI skin & make-up!”

Saskia

Mooi skin-make up

“Mijn feed heeft een professionelere uitstraling. Het straalt rust uit en het is meer een geheel. Mijn story’s zijn geen losse flodders meer maar een verhaal. Er is meer interactie in mijn story’s en met anderen.

“Mijn posts gaan niet meer alle kanten op qua thema’s maar er is een duidelijke lijn.
Ik laat mezelf ook meer zien door het inzetten van filmpjes. “Enthousiast en creatief. Boordevol ideeën, kennis en inzicht, hoe marketing op Instagram werkt. Ik heb een hoop geleerd en word steeds zichtbaarder met mijn praktijk. Dank je wel Mariska voor je support”.

Thamar

“Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik Mariska ben tegengekomen en toegang heb gegeven om mezelf naar een hoger level te tillen wat betreft het social media maar ook om bepaalde keuzes te kunnen maken.

“Mariska geeft mij die schop onder m’n kont die ik af en toe nodig ben en ook de nodige inspiratie die ik soms mis. Dankbaar voor ons traject al samen! En kijk uit naar de rest van onze samenwerking in de toekomst!”

Danielle Labelleza

“Al geruime tijd was ik naar iets op zoek om meer verdieping te krijgen in Instagram.
Zelf poste ik wel wat of iets, maar meer uit het niets en vooral zonder structuur.
En met name dacht ik dan ook dat ik best goed deed.

“Tijdens de eerste lockdown was ik meer op de social media bezig en liep via via tegen een aanbieding aan over Instagram. Maar ja daar had ik er al zoveel van gezien… zeker weer iets waar je van alles beloofd werd.

Toch trok het op de één of andere manier mijn aandacht en ik dacht… ik word er nooit dommer van.

Dus greep ik mijn kans. En wat voor een kans. Het heeft zo moeten zijn dat ik met “jou business in het juiste licht” in zee ben gegaan.

Maandelijks heb ik twee afspraken staan waarin Mariska de juiste handvaten en inspiratie met mij deelt. Soms ben je gewoon “inspiratieloos” en denk je; wat nu weer posten.

En zeker op mijn leeftijd van 50+ denk je van; ach laat maar. Maar ik sta nog volop in mijn bedrijf en weet nu dat dit belangrijker is dan ooit in deze tijd. Kortom, het is bijna een hobby geworden, ik vind het leuk om te doen en leer iedere call weer van Mariska. Ik zie uit naar iedere call met haar.

Ik zie iedere keer progressie en het is mijn goed besteedde tijd dubbel en dwars waard.”

Moncy Klein

“Insta was voor mij een nog onbekend medium. Ik deed maar wat. Mariska leert mij het anders en optimaal in te zetten. Te laten zien wat ik doe, wil gaan doen, waar ik kan adviseren en waar ik voor sta.

“Er is voor mij nog heel veel te leren en overwinnen, maar met zo’n inspirerende coach als Mariska heb ik daar alle vertrouwen in. Ze haalt je uit je comfortzone en zet constant aan tot nieuwe acties.

Een mooie bijkomstigheid ; bruisende, inspirerende dames die elkaar alles gunnen, en vol goede ideeën zitten , krijg je er gratis bij ! Ik ben echt blij dat ik deze stap genomen heb : Gun iedereen een Mariska!”

Edith

EE Huidverbetering

Dankzij Mariska ben ik gaan groeien, heb ik meer volgers, meer klandizie en meer verkoop geregenereerd!”

“Al lange tijd was ik zoekende naar ‘wat te doen met mijn social media’. Ik deed maar wat. Elke ochtend bedacht ik ter plekke iets wat ik dan postte en mijn overzicht was rommelig en bij elkaar geraapt met foto’s van mezelf én gekopieerd van de merken waar ik mee werk. Toen we in de corona-lockdown terecht kwamen stond het aanpakken van mijn social media hoog op mijn ‘to-dolist’. Maar waar te beginnen? Via via kwam ik op de pagina van Mariska terecht en ben ik met haar in contact gekomen.

Schrijf je voor de wachtlijst 1:1 coaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je voor de wachtlijst groepscoaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je in voor jouw maandelijkse dosis inspiratie en straal als ondernemer op Instagram!

Bedankt voor je inschrijving!

Stuur een bericht
1
Heb je een vraag? App gerust!
Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een WhatsApp bericht.