Over Mariska

Hé ambitieuze vrouw! Als Instagramexpert help ik jou om een stevige basis te creëren voor jouw Instagramaccount. Een account waarop jij content deelt die bij jou past en waarmee je de juiste volgers en klanten aantrekt.

Hoe ik dat zo zeker weet? 

Ik heb een succesvol Instagramaccount gehad dat niet bij me paste, brak het af en bouwde het opnieuw op tot een account dat wél echt bij me paste en daardoor succesvol is. 

Van 4500 volgers naar een ingestort kaartenhuis

Laat ik eerst vertellen wat er is gebeurd voor ik stond waar ik nu sta. In 2016 startte ik een Instagramaccount dat binnen 1 jaar 4500 volgers had. Ik had een duidelijk doel voor ogen: een succesvol Instagramaccount waar ik van kon leven.

Niet veel later werd ik ziek en was ik zo anderhalf jaar verder voor ik de draad weer op kon pakken. Dat eens zo succesvolle account was als een kaartenhuis in elkaar gestort, omdat ik er geen energie meer in stak. Die periode gaf me de tijd om na te denken: waar werd ik nu écht blij van? Vanuit een fijne werk-privébalans vrouwelijke ondernemers helpen met Instagram!

Wat doe je het liefste?

Oké, dan moest ik zelf dus het goede voorbeeld geven met een Instagramaccount als stevige basis voor mijn bedrijf, op een manier die bij me paste. Ik schoonde mijn Instagramaccount op en verwijderde veel volgers die helemaal niet bij me pasten. 

Vanuit die basis ben ik opnieuw begonnen. Ik vertelde eerlijk wat er speelde en liet veel van mezelf zien. Wat er toen gebeurde was heel bijzonder. Alles ging weer stromen. Ik kreeg ontzettend veel interactie, creëerde weer met veel plezier content en trok klanten aan die bij me pasten.

Het klopte vanbinnen en daardoor kon ik mijn business in het juiste licht zetten naar buiten toe.

Mijn account groeide en steeds meer volgers werden klanten. Sterker nog, inmiddels kan ik leven van mijn Instagramaccount! Ik haal er gemiddeld 10 goed betalende klanten uit per maand, waarvan 80% terugkeert.

Dat gun ik jou als vrouwelijke ondernemer ook!

Wat denk je ervan? Ben je er klaar voor om jouw Instagramaccount naar een hoger niveau te tillen en er met veel plezier een succes van te maken? Plan dan nu je kennismakingscall!

Liefs,

Schrijf je voor de wachtlijst 1:1 coaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je voor de wachtlijst groepscoaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je in voor jouw maandelijkse dosis inspiratie en straal als ondernemer op Instagram!

Bedankt voor je inschrijving!

Stuur een bericht
1
Heb je een vraag? App gerust!
Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een WhatsApp bericht.