De Magnetische Doorbraak: Waar Content Finger licking en ijzersterk wordt

Voel de Aantrekkingskracht van Magnetic Contentcreatie

Stap binnen in de Mastermind van Mariska Vink – een wereld waar ‘goed genoeg’ vervangen wordt door het magnetisch meesterwerk van jouw merk. Verhoog je standaarden, omarm de finesse en schep content die niet alleen aandacht vraagt, maar deze ook verdient – met een magnetische kracht die onweerstaanbaar is.

Mariska Vink Mastermind

In het digitale tijdperk is ‘goed genoeg’ niet langer de maatstaf. Waar blijvende impact begint, is bij content die verheven wordt tot iconische proporties. Het zijn die unieke verhalen die je vasthouden, die een blijvende indruk maken en je harten raken. Welkom in de wereld van Magnetic contentcreatie.

Wat kun je verwachten?

Mariska Vink Mastermind

Jouw transformatie naar vingeraflikkend goede content begint nu. Word een magneet voor succes.

 • Finger Licking Contentplan:

  Maak kennis met het geheim achter het creëren van content zo ijzersterk, dat je publiek hun vingers erbij aflikt. Met onze strategische aanpak en de slimme inzet van AI-technologieën zoals ChatGPT, word je een meester in het creëren van onvergetelijke reels en een personal brand die de show steelt.

 • Diepgravende Personal Branding: Duik in de diepten van wat jou uniek maakt. Ontketen de essentie van jouw merk, zodat je verhaal niet alleen verteld, maar ook onthouden wordt.
 • Magnetische Instagram-feed: Ontwerp een feed die zo aantrekkelijk is dat scrollen verleden tijd wordt. Elk beeld, elke caption, een stukje van jouw magnetische merkverhaal.
 • Onweerstaanbare Marktpositie: Claim jouw plaats op in de spotlight met een strategie die net zo uniek is als je merk zelf.
 • Ijzersterke Storytelling: Laat je merk niet gewoon spreken, maar laat het zingen met verhalen die raken, binden en boeien.
 • Visionaire groei: Droom met open ogen en zie hoe we samen jouw visioenen omzetten in de realiteit.
 • Optimalisatie & Ondersteuning: Bij elke stap voorzien we je van de tools en persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en te schitteren.

Speciale pilotaanbieding

Dit is een eenmalige kans om deel te nemen aan ons Magnetic Contentcreatie pilotprogramma voor de speciale introductieprijs van slechts €999,-. Dit is een niet te missen aanbod, gezien de prijs binnenkort zal stijgen naar €1750. In slechts drie maanden tijd zul je samen met ons en een groep gelijkgestemde professionals werken aan de transformatie van jouw merk. Dit traject omvat:

 • 6 diepgaande modules vol praktische opdrachten die jouw merk naar magnetische hoogtes zullen tillen.
 • 3 live Q&A sessies waar je directe feedback en persoonlijke begeleiding krijgt.
 • Een content uur om de week, waarbij we gezamenlijk content creëren en de finesse van magnetisme in praktijk brengen.

Wacht niet langer, de plaatsen voor dit pilotprogramma zijn beperkt en zeer gewild. Meld je nu aan om te verzekeren dat jij jouw plaats claimt op de weg naar een ijzersterke personal brand en een onweerstaanbare, magnetische Instagram-feed.

Twijfel niet langer en..

Mooie woorden..

Het resultaat?

Na drie intensieve maanden in het Magnetic Groepstraject zul je je merk met nieuwe ogen zien. Je zult uitblinken in een verzadigde markt, je waarden met vertrouwen communiceren en magnetisch worden voor je ideale klanten.

Ben jij klaar voor de Magnectic transformatie?

Sta je op dat kritieke moment in je contentcarrière? Voel je dat er méér is om te ontdekken, méér om te delen? Als je klaar bent om de wereld te laten zien wat jouw merk werkelijk vertegenwoordigt, dan is het Magnetic Groepstraject de sleutel.

Zie jezelf al schitteren op Instagram, waar elke post een verlengstuk is van je unieke merkverhaal. Waar authenticiteit niet slechts een buzzwoord is, maar de kern van elke interactie. Dat is de kracht van het Iconic Groepstraject.

Jouw reis naar Iconische zichtbaarheid wacht op je!

Dit is jouw moment. Jouw kans om je content een transformatie te geven die het verdient. Neem die stap. Meld je aan voor het Magnetic Groepstraject en begin aan je reis naar een iconische status.

Veelgestelde vragen

Wat houdt 'Magnetic Content' in?

Magnetic content gaat verder dan ‘goed genoeg’. Het zijn unieke verhalen die blijven hangen, een blijvende indruk maken en de harten van de lezers raken.

Wat kan ik verwachten van dit traject?

Tijdens het traject krijg je onder andere een strategisch contentplan, diepgaande merkidentificatie, ondersteuning bij het ontwerpen van een onweerstaanbare Instagram-feed, strategische positionering, meesterlijke verhaalvertelling, visieontwikkeling en toegang tot geavanceerde tools en sessies voor optimalisatie en ondersteuning.

Wat is het resultaat na het voltooien van het traject?

Na de drie maanden zal je merk opvallen in een verzadigde markt. Je kunt je waarden duidelijk en met vertrouwen communiceren, waardoor je aantrekkelijker wordt voor je ideale klanten.

Wat is de investering voor het Magnetic Groepstraject?

Normaal gesproken is de investering €1750. Echter, voor de maanden november, december en januari is er een speciaal pilot tarief van €999. Dit is een speciaal pilot tarief om het traject te introduceren en feedback te verzamelen van de eerste deelnemers.

Hoe kan ik me aanmelden voor het Magnetic Groepstraject?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Info@mariskavink.nl met als onderwerp: ICONIC

Wat als ik verdere vragen heb?

Neem gerust contact met ons op via info@mariskavink.nl voor verdere vragen of verduidelijkingen over het traject. Je kunt ook een 1:1 call inplannen via mijn online afsprakensysteem.

Schrijf je voor de wachtlijst 1:1 coaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je voor de wachtlijst groepscoaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je in voor jouw maandelijkse dosis inspiratie en straal als ondernemer op Instagram!

Bedankt voor je inschrijving!

Stuur een bericht
1
Heb je een vraag? App gerust!
Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een WhatsApp bericht.