Maak van jouw Instagramfeed een magneet

..en maak van jouw volgers je klanten

Als Instagramexpert help ik vrouwelijke ondernemers om hun business in het juiste licht te zetten en een goedwerkende Instagramfeed neer te zetten zodat zijn meer klanten en omzet uit Instagram halen. 

Je hebt een Instagramaccount maar:

N

Het lukt niet om klanten via Instagram aan te trekken

N

Je bent niet tevreden met de inrichting van je feed

N

Je weet niet welke content je wanneer moet delen

N

Je vindt het lastig om je met jouw feed te onderscheiden

N

Je ervaart weinig interactie met je klanten

N

Het lukt niet om je authentiek te positioneren

N

Je vindt het lastig om richting je klanten duidelijk te vertellen wat je precies doet

N

Weet niet de juiste woorden en beelden te vinden

N

Je feed resoneert nog niet 100% met je ideale klant

N

Gebruikt nog niet alle mogelijkheden die Instagram te bieden heeft

N

Bent er nu vooral veel tijd aan kwijt maar ziet weinig resultaat

N

Je voelt dat je posts, bio en beelden veel meer potentie hebben

“Dankzij Mariska ben ik gaan groeien, heb ik meer volgers, meer klandizie en meer verkoop geregenereerd!”

“Al lange tijd was ik zoekende naar ‘wat te doen met mijn social media’. Ik deed maar wat. Elke ochtend bedacht ik ter plekke iets wat ik dan postte en mijn overzicht was rommelig en bij elkaar geraapt met foto’s van mezelf én gekopieerd van de merken waar ik mee werk. Toen we in de Corona lockdown terecht kwamen stond het aanpakken van mijn social media hoog op mijn ‘to do list’. Maar waar te beginnen? Via via kwam ik op de pagina van Mariska terecht en ben ik met haar in contact gekomen.

Wat een super fijn mens en leuke vrouw! Ze luisterde naar mijn verhaal en was écht gericht op mijn branche, en begreep de problemen waar ik tegen aanliep. Samen hebben we besproken wat alle mogelijkheden waren én wat het beste bij me zou passen. Ik leer snel en hou graag alle touwtjes zelf in handen. Maar waar moest ik beginnen?

Samen met Mariska heb ik verschillende zoom gesprekken gevoerd waarin ze me de basis heeft bijgebracht betreft instagram en later hebben we nog een keer een gesproken waarbij ze me heeft gecoacht; wat valt haar op en wat kan nog beter. Hoe word ik nog zichtbaarder en ziet mijn instagram er zo uit alsof je digitaal mijn bedrijf binnen wandeld. Nog altijd hebben we super fijn contact en leer ik van haar posts op instagram. Dankzij haar coaching ben ik gaan groeien en heb ik meer volgers, meer klandizie en meer verkoop geregenereerd! Zelfs in tijden van Corona ben ik daardoor blijven groeien. Ik kan Mariska iedere onderneemster aanraden die graag het uiterste wil halen uit haar social media. En daardoor ook wilt groeien als ondernemer”.

Desi van den Broek – Delica Derma

Leven van je Instagramaccount

In 2016 startte ik een instagramaccount dat binnen een jaar 4500 volgers had.
Doelgericht was ik bezig geweest met het laten groeien van mijn account en ik maakte veel sales. 

Toen werd ik ziek. 16 maanden lag ik uit de running. 

Ik had dan wel een snelle online groei gecreëerd maar geen duurzame basis. Alles wat ik via Instagram had opgebouwd, stortte dan ook in als een kaartenhuis. Ik miste fundament. 

Door mijn zieke was mijn energie schaars geworden en ging ik kijken naar wat ik echt belangrijk vond en waar ik mijn tijd aan wilde besteden.

Mijn Instagramaccount voelde op dat moment niet meer kloppend. Het account leek voor de buitenwereld succesvol, maar diep van binnen klopte het voor mezelf niet meer. Ik zond vooral informatie, m’n ziel lag er niet in en er kwamen geen klanten meer uit. 

Ik ging herijken. Waar sta ik voor? Waar krijg ik energie van? Wat zijn mijn kernwaarden? Wat wil ik vertellen? Wat wil ik geven.

Ik heb alles opgeschoond en veel volgers verwijderd. 

Vervolgens heb ik mijn content aangepast en ben ik eerlijk gaan delen over de situatie zoals die nu is en liet ik mezelf puur zien. Alles ging weer stromen, qua interactie, content creëren, het aantrekken van klanten en in mezelf.

Doordat het klopte van binnen, kon ik naar buiten toe mijn business eindelijk in het juiste licht zetten. Steeds meer support en stevigheid ervaarde ik en ook werden steeds meer en meer volgers mijn klanten.

Nu heb ik een Instagramaccount dat helemaal goed voelt, dat klopt en wat voor mij, mijn klanten en mijn business werkt. Het geeft me rust, balans, richting, focus en helderheid. De basis om voluit en vrij content te delen en echt te stralen.

Inmiddels kan leven van mijn Instagramaccount. Ik haal gemiddeld 10 goedbetaalde klanten per maand uit instagram waarvan 80% terugkerende klanten zijn.

Het vormt een stevig fundament in mijn business dat iedere dag zorgt voor meer energie, voldoening, klanten en omzet. En nu help ik andere vrouwen om dit ook te bereiken in hún business.

Om vanuit een stevig fundament je business in het juiste licht te zetten en de gewenste business groei te realiseren. 

Wil jij een Instagramprofiel waarmee je: 

$
Een magneet wordt voor je ideale klanten?
$
Van je volgers je klanten maakt?
$
Je onderscheidt door jouw unieke boodschap te delen?
$
Jouw passie, kennis en visie op aantrekkelijke wijze overbrengt?
$
Opvalt tussen de massa?
$
Jouw energie en passie van je feed af laat spatten?
$
High end klanten aantrekt?
$
Professioneel en consistent je content deelt?
$
Tot wel 80% van je klanten uit instagram haalt?
$
Makkelijk meer interactie met je klanten krijgt?
$
Jouw verhaal en aanbod kloppend overbrengt op je klanten?
$
Precies de juiste taal en beelden gebruikt?
$
Meer stevigheid en vertrouwen ervaart in je business?
$
Jouw bereik vergroot?
$
Stevig overkomt en jezelf blijft?

“Mijn feed heeft een professionelere uitstraling. Het straalt rust uit en het is meer een geheel. Mijn story’s zijn geen losse flodders meer maar een verhaal. Er is meer interactie in mijn story’s en met anderen.
Mijn post gaan niet meer alle kanten op qua thema’s maar er is een duidelijke lijn.
Ik laat mezelf ook meer zien door het inzetten van filmpjes. “Enthousiast en creatief. Boordevol ideeën, kennis en inzicht, hoe marketing op Instagram werkt. Ik heb een hoop geleerd en word steeds zichtbaarder met mijn praktijk. Dank je wel Mariska voor je support””

– Thamar

 Introducing .. 

Groepstraject ‘Jouw business in het juiste licht’

“Maak van jouw Instagramfeed een magneet en maak van jouw volgers je klanten”

Ik ontwikkelde voor ondernemende vrouwen een online groepsprogramma om van hun Instagramprofiel een magneet te maken. Vrouwen die vanuit hun passie een bedrijf gestart, die diensten en/of producten aanbieden en die geloven in de kracht van instagram.

Met het groepsprogramma ‘Jouw business in het juiste licht’ ontdek je in 3 maanden tijd hoe ook jij jouw boodschap juist vertaalt en je aanbod sneller verkoopt aan je ideale klanten.

Aantal modules

01. 

Vang je licht

02. 

Vertaal je licht

03. 

Schijn je licht

04. 

Straal je licht

05. 

Regel je licht

06. 

Natuurlijk licht

Webinar aanbieding!

Dit programma (3 maanden) is voor onderneemsters die flink willen groeien met hun bedrijf en volle focus op Instagram willen inzetten.

“Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik Mariska ben tegengekomen en toegang heb gegeven om mezelf naar een hoger level te tillen wat betreft het social media maar ook om bepaalde keuzes te kunnen maken. Mariska geeft mij die schop onder m’n kont die ik af en toe nodig ben en ook de nodige inspiratie die ik soms mis. Dankbaar voor ons traject al samen! En kijk uit naar de rest van onze samenwerking in de toekomst! ””

– Danielle Labelleza

Na het programma heb je: 

=

Een spot on biografie voor jouw account

=

Jouw sterke punten helder waarover je kunt delen

=

Heldere boodschap en een heldere verhaallijn voor je posts

=

Een goedvoelende indeling van je feed

=

Een aantrekkelijke feed die de juiste klanten aantrekt 

=

Een gebalanceerde feed met posts die van jouw volgers je klanten maken

=

Een planning gemaakt zodat jij consistent de juiste content deelt 

=

Helder hoe je alle functionaliteiten van Instagram inzet 

=

Jouw ideale klant helder en wat zij graag willen zien op jouw feed

=

Een planningstool uitgekozen voor jouw posts

=

Inzicht in hoe je je content analyseert om nog meer sales te maken

=

Passende hashtags voor jouw klanten en aanbod

=

Kloppende taal en beelden bij je bedrijf 

Over Mariska

Jarenlang werkte in zelf in loondienst. Toen dat door de ziekte van lyme ineens onmogelijk werd, begon ik mezelf vragen te stellen. Want als je tijd en energie opeens ontzettend kostbaar wordt, wil je dat besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Mijn gezin kwam op 1. En daarnaast begon ik langzaam weer te ontdekken waar ik energie van kreeg, wat ik belangrijk vond en wat ik wilde bijdragen aan de wereld. 

Zoveel vrouwen starten hun bedrijf vanuit hun hart, hun passie. Omdat ze voelen dat het anders mag. Omdat zij met hun licht de wereld mooier willen maken. 

Ik help deze vrouwen om hun boodschap op een heldere en authentieke manier uit te stralen en zo online hun business in het juiste licht te zetten.

Want waarom, hoe en wat jij doet moet bij je passen, dan ga je stralen en zullen jouw ideale klanten jouw unieke licht daadwerkelijk oppikken. Mensen kiezen namelijk voor jou, waar jij voor staat, jouw verhaal, voor wat jij uitstraalt, voor jouw waarde. 

We maken een kloppende en aantrekkelijke Instagramfeed waarmee jij niet alleen nieuwe klanten gemakkelijk aantrekt maar ook duurzame relaties met je huidige klanten opbouwt. 

Veelgestelde vragen

Ik heb pas 10 volgers is het zinvol om deel te nemen?

Ja zeker je fundering is belangrijk en je kan op elk gewenst moment starten en groei inzetten.

Welke resultaten mag ik verwachten?
Je bent trots op je instagram, ervaart groei op verschillende vlakken, jij en je bedrijf staat in het juiste licht. Je weet wat je moet posten wat je moet letten, er zit balans en meer structuur in.
Wanneer vinden de sessies plaats?
De academie lessen kan je volgen op elk gewenst moment. De groeps call vinden plaats op de woensdag ochtend en zijn altijd terug te kijken.
De 1:1 coach calls maken we aparte afspraken voor.
Ik ben geen ondernemer, kan ik instromen?
Ja zeker al wil jij jezelf in juiste licht op instagram zetten voor het delen van je passie is zeker mogelijk.
Wij zijn een groot bedrijf, kan ik hieraan deelnemen?

Ja als je content wilt delen vanuit je passie en gevoel dan is hier heel veel winst te behalen, mensen resoneren met mensen.

Ik twijfel nog, kan ik met je overleggen?

Ja, stuur me een bericht via instagram en plannen we even telefonische afspraak in.

Ik twijfel nog, kan ik met je overleggen?

Ja, stuur me een bericht via instagram en plannen we even telefonische afspraak in.

Kan ik betalen in termijnen?

Jazeker in deze periode bied ik zelfs twee opties aan in 3 termijnen 333,- ex btw of 6 termijnen 166,50 ex btw.

Kan ik vragen stellen?

Ja de community is altijd beschikbaar om vragen te stellen en er zijn altijd live Q&A sessies

Ik vind het een flinke investering
Terugverdienen met je business, hoeveel klanten heb je er voor nodig?
Bedoeling is dat je je investering terug verdient. Het is geen sprint maar een marathon. En op lange termijn ervaar je groei, check de reviews op de instagram pagina gerust.
Hoelang ben ik bezig met dit traject?
Ik zou er altijd 3 maanden voor nemen, je kan de academie op eigen snelheid voldoen maar het toepassen analyseren etc neemt wel wat tijd in beslag om het echt goed te doen.
 
Ik heb geen kennis over instagram is dit traject dat iets voor mij, zeker de de 1:1 training neemt je aan de hand mee zodat jij stap voor stap jouw weg naar zichtbaarheid bewandeld.
Krijg ik vaste templates bij de training?

We kijken samen naar passend beeld, en alleen bij de 1:1 training krijg je een eenmalige optie aan templates. Zodat je vanuit die basis aan de slag kan en het makkelijker toe te passen is.

Twijfel was kort … was natuurlijk voor iedereen spannend eerste lockdown maar jij hebt mij zoveel vertrouwen & zo met mee gedacht dat met jou samenwerken een groot feest is en je mij precies goed aanvoelt!
❤️
Ondanks de lange sluiting :
– Meer bereik naar klanten waardoor meer productverkoop / grotere behandelingen verkocht zoals kuren
– Altijd ideeën 💡 om omzet te verhogen
– Bijna 50% meer omzet behaald
– Meer zelfvertrouwen
– Zelfverzekerder
Enorme groei gemaakt op persoonlijk en werkgerelateerd ook❤️

– Saskia Mooiskin & Make-up

Al geruime tijd was ik naar iets op zoek om meer verdieping te krijgen in Instagram.
Zelf poste ik wel wat of iets, maar meer uit het niets en vooral zonder structuur.
En met name dacht ik dan ook dat ik best goed deed.

Tijdens de eerste lockdown was ik meer op de social media bezig en liep via via tegen een aanbieding aan over Instagram.
Maar ja daar had ik er al zoveel van gezien… zeker weer iets waar je van alles beloofd werd.

Toch trok het op de één of andere manier mijn aandacht en ik dacht… ik word er nooit dommer van.

Dus greep ik mijn kans. En wat voor een kans. Het heeft zo moeten zijn dat ik met “jou business in het juiste licht” in zee ben gegaan.

Maandelijks heb ik twee afspraken staan waarin Mariska de juiste handvaten en inspiratie met mij deelt. Soms ben je gewoon “inspiratieloos” en denk je; wat nu weer posten

En zeker op mijn leeftijd van 50+ denk je van; ach laat maar. Maar ik sta nog volop in mijn bedrijf en weet nu dat dit belangrijker is dan ooit in deze tijd. Kortom, het is bijna een hobby geworden, ik vind het leuk om te doen en leer iedere call weer van Mariska. Ik zie uit naar iedere call met haar.

Ik zie iedere keer progressie en het is mijn goed besteedde tijd dubbel en dwars waard.

Moncy Klein

Mariska heeft mij geholpen om meer zichtbaar te worden en mijn doelen te realiseren.
Nooit gedacht dat dit zo leuk en inspirerend zou zijn.
Het heeft mij direct nieuwe klanten opgeleverd en dus meer omzet!
Elke keer leer ik nog meer van haar!

Ik was al langere tijd actief op instagram. Zelfs ook een cursus voor gedaan, maar nooit gaf het me resultaat.
Er kwamen geen nieuwe volgers, dus ook geen nieuwe klanten. Ik verkocht niks extra’s, dus ook niet meer omzet.
Elke keer kostte het me heel veel tijd en energie en dacht waar doe ik het allemaal voor!!!
Totdat ik in contact kwam met Mariska.
Het begin was wel even een dingetje, omdat het voor mij heel veel tijd kostte en ik geen moeder wilde zijn die de hele tijd met haar telefoon in haar handen zat.
Maar Mariska heeft me gerustgesteld dat dat echt alleen in het begin was en inderdaad dat was zo!
Ze geeft me tools om te plannen en om alles veel makkelijker te maken.
En nu het zijn vruchten begint af te werpen ben ik gewoon niet meer te stoppen!
Ik krijg positieve reacties op mijn feed, krijg volgers en dus ook nieuwe klanten erbij.
En producten worden gezien en dus ook verkocht!

De investering in deze cursus was het meer dan waard, want buiten het fijne contact is het zo ontzettend leerzaam!
Ik kijk er iedere keer weer naar uit.

Margo

Insta was voor mij een nog onbekend medium. Ik deed maar wat. Mariska leert mij het anders en optimaal in te zetten. Te laten zien wat ik doe, wil gaan doen, waar ik kan adviseren en waar ik voor sta.

Er is voor mij nog heel veel te leren en overwinnen, maar met zo’n inspirerende coach als Mariska heb ik daar alle vertrouwen in. Ze haalt je uit je comfortzone en zet constant aan tot nieuwe acties.

Een mooie bijkomstigheid ; bruisende, inspirerende dames die elkaar alles gunnen, en vol goede ideeën zitten , krijg je er gratis bij !
Ik ben echt blij dat ik deze stap genomen heb : Gun iedereen een Mariska

Edith EE Huidverbetering

Niet twijfelen maar doen. Boek nu een vrijblijvend gesprek!

Wil je weten of mijn programma iets voor je is? Boek een vrijblijvend gesprek.

Schrijf je voor de wachtlijst 1:1 coaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je voor de wachtlijst groepscoaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!