Mariska Vink Mastermind

Beauty content club is Here!!

“IK GELOOF ER HEILIG IN DAT WE SAMEN VEEL MEER BEREIKEN”

Daarom is deze Beauty Content Club voor de beauty ondernemer zoals JIJ krijg je enorm veel waardevolle informatie, praktische tips en inzichten.

Mariska Vink Mastermind

 Vol trots presenteer ik:

De Beauty Content Club

Mariska Vink Mastermind

“Ik geloof er heilig in dat we samen veel meer bereiken”

Je raakt soms overweldigd door het ondernemerschap. Dat snap ik. Er komt ook nogal wat op je af. Sociale media, ideale klant, verkopen, foto’s en oh ja, ook nog goed voor jezelf zorgen! Het is niet zo gek dat je af en toe een balletje laat vallen.

In deze sessies helpen wij jou zodat je op papier hebt staan wat jij aan content wil maken. We analyseren wat je hebt gedaan!
Zodat jij die ballen met gemak in de lucht kunt houden. Sterker nog, je doet het met een grote glimlach! Mijn team staat voor je klaar om jou vol goede content te inspireren & motiveren.

De groep is niet groter dan 25 deelnemers, zodat ik jou en je collega-ondernemers ook alle aandacht kan geven. Jullie vormen samen de Beauty Content Club, een community die elkaar helpt om te groeien!

Mariska Vink Mastermind

Wat kan je verwachten?

De Beauty Content Club duurt van september tot januari. Daarna heb je de mogelijkheid om je deelname maandelijks op te zeggen of te verlengen.
Elke maand is er een call van 1 uur.

De sessies zijn interactief, er is ruimte om je vragen te stellen en je krijgt praktische opdrachten.

NAAST DE CALLS MAKEN WE OOK EEN WHATSAPPGROEP AAN, ZODAT JULLIE ELKAAR TUSSEN DE SESSIES DOOR KUNNEN MOTIVEREN, SUCCESSEN KUNNEN DELEN EN VRAGEN KUNNEN STELLEN.

Veelgestelde vragen

Ik twijfel nog, kan ik met je overleggen?

Tuurlijk kan dat. Stuur een mail naar info@mariskavink.nl zodat we een call kunnen plannen.

Moet ik bij iedere sessie aanwezig zijn?

Om echt alles uit de Mastermind te halen, raad ik je dat wel aan. Natuurlijk kan het zijn dat je een keer niet bij een sessie kunt zijn. Geen zorgen, je krijgt na afloop de opname toegestuurd.

Kan ik vragen stellen?

Zeker! De community is altijd beschikbaar om vragen te stellen en er is altijd ruimte tijdens de calls om vragen te stellen, de interactie is hoog en dus juist belangrijk.

Hoe weet ik of het de investering waard is?

Het is de bedoeling is dat je je investering terugverdient. Zie het als een marathon, niet als een sprint. Op de lange termijn ga je de groei ervaren. Als je er vol voor gaat, haal je hier zo veel waarde uit, waardoor je business groeit. Bedenk voor jezelf: hoeveel klanten heb ik nodig om mijn investering terug te verdienen?

Krijg ik documenten bij de calls?

Je krijgt een contentplanner cadeau, die je kunt gebruiken om je ideeën direct om te zetten in concrete onderwerpen voor Instagram.

Hoeveel plekken zijn er?

Er is plek voor maximaal 20 enthousiaste en ambitieuze vrouwelijke ondernemers. De eerste 10 aanmeldingen die krijgen een pre order prijs.

Schrijf je voor de wachtlijst 1:1 coaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je voor de wachtlijst groepscoaching voor hele scherpe aanbiedingen & extra bonussen!

 

Bedankt voor je inschrijving voor de wachtlijst!

Schrijf je in voor jouw maandelijkse dosis inspiratie en straal als ondernemer op Instagram!

Bedankt voor je inschrijving!

Stuur een bericht
1
Heb je een vraag? App gerust!
Heb je een vraag over mijn aanbod of wil je iets anders vragen? Stuur me gerust een WhatsApp bericht.